Rólunk

Életünk során mindig fontos szempont volt milyen minőségű étel kerül az asztalra, ezért arra törekszünk, hogy családunk számára az alapanyag-szükségletet nagyrészt önellátásból fedezni tudjuk.

A fürjtojás hatásairól korábban is hallottunk már, de a néhány évvel ezelőtt kialakult Crohn-betegség győzött meg kúraszerű alkalmazásáról. Nyersen éhgyomorra fejenként napi 5 db fürjtojást fogyasztunk és érezhető javulást tapasztaltunk életminőségünkben. Mivel környezetünkben nehezen hozzáférhető táplálékról van szó, folyamatos tanulással és kitartó munkával felépítettünk egy saját állományt, amelyet szakszerű karbantartás mellett igyekszünk bővíteni.

A fürjek mellett nyúltartással is foglalkozunk, több mint 30 év tapasztalatát alkalmazzuk kisebb-nagyobb nyúlállományainknál.

2015 óta őstermelőként kínáljuk eladásra a fürjtojást, valamint konyhakész fürj- és nyúlhúst.

Igyekszünk mások figyelmét is felhívni arra, hogy a fürjtojás kúrával számos betegség megelőzhető (természetesen megfelelő életmód mellett), valamint fontos tudni milyen eredetű és mennyire friss húst fogyasztunk.

Bízunk benne, hogy másoknak is segíthetünk!