RÓLUNK

Életünk során mindig fontos szempont volt milyen minőségű étel kerül az asztalra, ezért arra törekszünk, hogy családunk számára az alapanyag-szükségletet nagyrészt önellátásból fedezni tudjuk.

A fürjtojás hatásairól korábban is hallottunk már, de a néhány évvel ezelőtt kialakult Crohn-betegség győzött meg kúraszerű alkalmazásáról. Nyersen éhgyomorra fejenként napi 5 db fürjtojást fogyasztunk és érezhető javulást tapasztaltunk életminőségünkben. Mivel környezetünkben nehezen hozzáférhető táplálékról van szó, folyamatos tanulással és kitartó munkával felépítettünk egy saját állományt, amelyet szakszerű karbantartás mellett igyekszünk bővíteni.

A fürjek mellett nyúltartással is foglalkozunk, több mint 40 év tapasztalatát alkalmazzuk kisebb-nagyobb nyúlállományainknál.

2015 óta őstermelőként kínáljuk eladásra a fürjtojást, valamint konyhakész fürj- és nyúlhúst.

Igyekszünk mások figyelmét is felhívni arra, hogy a fürjtojás kúrával számos betegség megelőzhető (természetesen megfelelő életmód mellett), valamint fontos tudni milyen eredetű és mennyire friss húst fogyasztunk.

Bízunk benne, hogy másoknak is segíthetünk!

Ha az emberi szervezetből hiányoznak az aminosavak, a vitaminok és az ásványi anyagok, akkor ez romló egészségi állapothoz és különböző betegségek kialakulásához vezethet. Ilyen esetben a fürjtojás rendszeres használatával gyógyítjuk szervezetünket. A tojásokat fogyasztás előtt kell megmosni és nyersen, reggel, éhgyomorra fogyasszuk! Csak két óra elteltével étkezzenek a felnőttek, a fiatalok egy óra múlva, a gyermekek fél óra múlva!

60 db-os kúra szükséges a vérkép helyreállításához.                                                                       120 db-os fürjtojás kúra segít: magas vérnyomás, gyomorfekély, emésztési zavarok, kötőhártya-gyulladás, csalánkiütés, szamárköhögés, a gyermekek fejlődésbeli visszamaradása.
240 db-os fürjtojás kúraszerű fogyasztását írja elő a szakirodalom: tuberkulózis, a máj betegségei, cukorbaj, allergiák, asztma, vérszegénység, impotencia, köszvény, migrén, neuraszténia (ideg gyengeség), magas koleszterin, érelmeszesedés, kóros elhízás, szénanátha, vesebántalmak.

Tumorok esetén 1080 tojás fogyasztása ajánlatos.

A felnőttek két napig 3 db, újabb két napig 4 db, majd a kúra befejezéséig napi 5 db tojást fogyasztanak el.  Gyerekek az első napokon 1-2 db, a továbbiakban legfeljebb 3 db tojást ehetnek naponta.

Forrás: Czibulyás József és Tóth Sándor